المقادير
1/4 كوب بصل
ثمرةجزر
1/4 كوبمشروم
1/4 كوب كرفس
ملعقةاوراق بقدونس مفروم
3 كوب شوربة دجاج
1/2 ملعقة صغيرةفلفل ابيض
1/4 ملعقة صغيرةزعتر مجفف
1/2 ملعقةهوت صوص
1/4 كوبزبدة
1/4 كوبدقيق
2 كوبكريمة لبان
ي مقدارصدر فرخة
1/2 ملعقة صغيرةعصير ليمون
الطريقه
هتجيبى حلة تحطى فيها الزبدة تذوب بس و تحطى البصل يصفر ضيفى الجزر ثم شوية صغننين من المشروم وبعدين الكرفس وقلبى لحد الخضار ده ما ينعم بعدين ضيفى الدقيق وقلبى بسرعة وممكن بالمضرب زى البشاميل بسرعة بس ما تاخليش لونه يبقى بنى وبعدين هتضيفى شوربة الفراخ ببطء مع التقليب المستمر وبعدين تضيفى البقدونس والبهارات ورشة ملح وتسيبي الخليط يغلى 10 دقايق ثم تضيفى الكريمة وعصير الليمون وتسيبيهم يغلوا 10 دقايق كمان وتشيليها من على النار وبعدين تصفيهم على حلة تانية بمصفاة الشاى لان الخضار مش هيدوب بس هى ممكن تتشرب كدة كشوربة خضار بالكريمة بس ده نوع تانى .
فى الاخرهتضيفى الفراخ المقطعة وباقى المشروم وبعدين قبل ما تقدميها سخنيها عادى خالص زى اى شوربة وبالف هنا وشفا